• 22 juni
  • 22 juni

2e Nieuwlandse Wallenloop

Op zaterdag 22 juni organiseert AV Triathlon de 2e Nieuwlandse Wallenloop, in samenwerking met New&United, de organisatie van het wijkfeest in Nieuwland.
Een hardloopevenement met een Kidsrun van 1,1 km (1 ronde) en 2,2 km (2 ronden) rondom het waterpark Nieuwland en een 5 km prestatieloop (1 ronde) en een 10 km prestatieloop (2 ronden), grotendeels uitgezet over ‘de Wallen’ rondom de wijk Nieuwland. Een mooi parcours voor jong en oud.

Het parcours is geheel verhard, lopen mag met een loopmaatje en er is een aparte start voor de racerunners. Naast het loopevenement is er ook een feestelijk programma met muziek, dans, knutselen, hapjes en drankjes. De start van RaceRunning is net iets buiten het feestterrein.

Ook is er een 1-km-run voor de racerunners. RaceRunning is een nieuw, paralympisch atletiekonderdeel. In maart 2018 is AV Triathlon een pilot gestart met een nieuwe RaceRunninggroep. Meer informatie over RaceRunning bij AV Triathlon. Wil je meedoen aan het onderdeel RaceRunning, meld je dan
aan via het emailadres: racerunning@avtriathlon.nl.

Locatie

AV Triathlon
Amersfoort
Nederland
Deel dit artikel!