Aanschafprocedure RaceRunner

Voordat je een RaceRunner aan wilt schaffen, wil je hem misschien eerst even uitproberen. Meestal kan dat bij de atletiekvereniging die een RaceRunning groep heeft (zie tabblad Verenigingen).
RaceRunners zijn ook te huur bij Uniek Sporten Uitleen; kijk hiervoor op de website Uniek Sporten Uitleen.
Mocht dat niet lukken of wil je de WISP uitproberen, neem dan contact op met RaceRunning Nederland via info@racerunning.nl.

Er zijn inmiddels vijf typen racerunners: de 'Petra RaceRunner', de 'Storm runner', de 'Cross runner', de 'WISP' en de Nederlandse RunneR3.

Een Petra RaceRunner kost, afhankelijk van de maat, soort zadel en borststeun, en eventuele accessoires (zoals armsteunen, riem of handschoenen) tussen de €  2.250,- en € 2.500,-. > Download: folder accessoires racerunner
Mocht u een Petra RaceRunner (kies een frame, zadel en borststeun) willen bestellen, dan is het handig om de volgende informatie van de gebruiker bij de hand te hebben (i.v.m. de te kiezen maat): lengte, gewicht en leeftijd. 

De Petra RaceRunner, Storm runner en Cross runner  worden in Denemarken (door Connie Hansen) gefabriceerd en zijn in verschillende kleuren te koop. Kijk voor meer informatie over alle mogelijke maten, zadels, borststeunen en accessoires van de Petra RaceRunner in de folder van Rollick B.V. > Download: folder Rollick B.V. (oktober 2017). De Storm runner wordt individueel op maat gemaakt. Meer informatie over de Storm runner is te vinden in de flyer, de nieuwsbrief van Connie Hansen van februari 2019 en de prijslijst. De Cross runner heeft afneembare wielen en een deelbaar frame, zie de website van Connie Hansen voor meer informatie. Voor vragen over het bestellen van deze racerunners kunt u contact opnemen met de Nederlandse leverancier Rollick B.V. via deze website.

Rollick B.V.
Telefoon: +31-(0)53-4281589
reinkijlstra@rollick.biz

Een WISP racerunner wordt gefabriceerd in Zweden (zie website WISP) en wordt uitgevoerd in zwart. Kijk voor nog meer informatie in de flyer of mail (in het Engels) met Pernilla Hanssen via pernilla.hanssen@psiwisp.com. De WISP kan 'omgebouwd' worden tot ice-WISP met glij-ijzers in plaats van de wielen om zo te kunnen 'schaatsen'. Kijk op de Facebook pagina van RaceRunning Sweden voor filmpjes hiervan.

RaceRunning NL heeft twee exemplaren (maat M en L) van de WISP die tijdelijk geleend kunnen worden om uit te proberen. Neem hiervoor contact op via info@racerunning.nl.

De RunneR3 (een opvouwbare RaceRunner) wordt geproduceerd door Rainbow Industrie in Aalten. Wil je meer info? Mail dan naar info@racerunning.nl

 N.B. Het Frame Runningteam van Amsterdam UMC, locatie VUmc heeft geen financiële afspraken of belangen bij de verkoop van een running frame.