• 04 april
  • 04 april

AFGELAST - Informatiemiddag RaceRunning Camp&Cup 2020

Weet je nog niet zeker of je naar de Camp&Cup wil gaan? Doe dan een voorlopige aanmelding vóór 31 januari en meld je ook aan voor de informatiebijeenkomst op 4 april in Assen. Kun je daarna definitief beslissen.

Op zaterdag 4 april 2020 organiseren wij in Assen een informatiemiddag over de Camp&Cup die van 5 t/m 12 juli in Frederiksberg (Denemarken) wordt gehouden, u bent van harte welkom!

Dit jaar wordt het 3de jaar dat er een Nederlands team naar de Camp&Cup gaat. In eerdere edities is een enkele Nederlandse atleet aanwezig geweest. In 2018 bestond ons team uit 2 atleten en in 2019 uit 4 atleten. In 2020 gaan er, zoals het nu lijkt, in ieder geval 6 atleten.

Maar wie weet wilt u, of uw kind ook mee?
Wij organiseren deze middag om u meer informatie te geven over het reilen en zeilen tijdens de Camp&Cup 2020.

De informatiemiddag wordt verzorgd door Petra van Schie, de promotor van RaceRunning in Nederland en Harry Jan Keizer, teammanager C&C 2020. Harry Jan was ook in 2018 en 2019 bij de Camp&Cup en kan u alles vertellen over de opzet van de week, zoals trainingen en classificatie en de wedstrijden. De atleten die vorig jaar mee waren komen ook en zij kunnen natuurlijk hun ervaringen delen en vragen beantwoorden!

’s Middags gaan we ook een ‘Camp&Cup-training’ doen, dus neem een RaceRunner mee!

U bent welkom op 4 april vanaf 12.00 uur. Eindtijd zal rond 15.30 uur zijn. We hebben een lichte lunch voor u klaar staan.
I.v.m. de catering dient u zich uiterlijk 28 maart aan te melden.

Locatie

AAC 61
Achterpad 1
Assen
Nederland
Deel dit artikel!