• 10 maart
  • 10 maart

City-Pier-City in Den Haag

Dé Haagsche voorjaarsklassieker City-Pier-City wordt 10 maart 2019 voor de 45ste keer gehouden en is nu, anno 2019, ook voor RaceRunners toegankelijk. Dat wordt een TOP prestatie.
De start is om 9.30 uur. Over 1 km racerunnen en dan finishen op de Boorlaan naast het Malieveld, waar altijd heel veel mensen links en rechts je de laatste meters toejuichen. Deze jubileumeditie wordt voor de 45ste keer georganiseerd en heeft een extra naam gekregen, namelijk de “CPC 4all”. Daar doen wij ALLEMAAL aan mee. En tenminste álle racerunners uit heel provincie Zuid Holland. Dat zal een feest worden!
 

Om 9.30 uur zijn wij de eerste groep runners en om 9.45 uur starten de andere (valide) kinderen over hetzelfde parcours. Dus het is wel doorlopen!! Inschrijfgeld bedraagt € 5,50 en wat krijg je ervoor? Een unieke herinneringsmedaille, een startnummer met je naam voorop mits je vóór 11 februari ingeschreven bent, je maatje die gratis mee mag lopen, je finishfoto met je duim omhoog, en een grandioos feest wat wij met z’n allen gaan vieren. Ga je maar alvast inschrijven op de website van CPCloop 2019 en klik op “Deelnemen” voor inschrijven en op “Info” voor meer informatie. Wil je meer informatie? Mail dan naar Sylvia Dingemans van Haag Atletiek via sylvia.dingemans@hetnet.nl Zij kan al je vragen betreffende RaceRunning CPC 2019 beantwoorden.

Wil je meedoen? Schrijf je dan hier in

 

Locatie

Den Haag
Nederland
Deel dit artikel!