Amstelveense atletiekvereniging Startbaan zoekt nieuwe leden

Door: RaceRunning team 17 mei 2018

De Amstelveense atletiekvereniging Startbaan heeft “sport voor iedereen” hoog in het vaandel staan. De vereniging is ontzettend blij, dat zij met ingang van 1 maart 2018 RaceRunning kunnen aanbieden. Momenteel zijn er 3 actieve en 3 potentiële leden.

Wat biedt de vereniging jou:

  • De training vindt plaats op de atletiekbaan.
  • We trainen op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur gedurende de periode van 1 maart tot 1 december.
  • De vereniging is in het bezit van 3 RaceRunners in de maten M, L en XL, welke met financiële steun van NSGK, het Foppe Fonds en de Stichting Sempeduca zijn aangeschaft.

De RaceRunners kunnen gebruikt worden door deelnemers die bij ons willen kennismaken met deze sport. Heb je besloten om door te gaan met RaceRunning en lid te worden van AV Startbaan, dan is het de bedoeling om op termijn zelf een RaceRunner aan te schaffen. De trainers kunnen je hierbij adviseren.
Voor meer informatie over RaceRunning bij AV Startbaan kun je terecht bij Edmond Pasman via email of telefoon: e.pasman51@gmail.com of 0612413107.

Lees ook op de website van Uniek sporten over RaceRunning bij AV Startbaan.
> Lees hier het stuk

Woon je niet in de buurt van Amstelveen maar wil je de RaceRunner uitproberen? Kijk dan op onze website voor een vereniging bij jou in de buurt!
> kijk hier voor een vereniging of locatie bij jou in de buurt

Deel dit artikel!