Behoeftepeiling RaceRunning voor volwassenen in de provincie Utrecht

Door: RaceRunning team 13 mei 2018

Behoeftepeiling
Team Sportservice provincie Utrecht doet een behoeftepeiling ten aanzien van RaceRunning voor volwassenen. Bij voldoende animo zullen wij in samenwerking met een atletiekvereniging in de omgeving van Utrecht eerst een proeftraining organiseren om uiteindelijk tot een trainingsgroep te komen.

Bestaande trainingsmogelijkheden
Op dit moment bestaat er in de provincie Utrecht nog geen trainingsgroep RaceRunning voor volwassenen. Voor jeugd en jongeren zijn er al wel verschillende initiatieven opgestart, te weten in Utrecht (proeftrainingen voor jeugd bij de Utrechtse atletiekverenigingen op atletiekbaan Maarschalkerweerd) en Amersfoort (AV Triathlon op de atletiekbaan Schothorst). Op de website www.racerunning.nl vind je alle verenigingen in Nederland die RaceRunning aanbieden.

Interesse of meer informatie?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie hebben neem dan contact op met Sandra van Wijhe-Faase van Team Sportservice provincie Utrecht via svanwijhe@teamsportservice.nl of 030 – 209 99 99. Ook voor andere vragen op het gebied van aangepast sporten kun je bij haar terecht.

Deel dit artikel!