Henriëtte nieuw lid team RaceRunning NL

Door: RaceRunning team 16 november 2019

Maak kennis met Henriëtte Stemerdink, onze nieuwe collega binnen het team van RaceRunning Nederland:

"Sinds 2018 ben ik RaceRunningtrainer bij AV Triathlon in Amersfoort. Samen met een collega heb ik de RaceRunninggroep vanaf het begin opgestart en inmiddels is ons clubje gewoon onderdeel van de jeugdatletiek bij onze vereniging. Dat ging zeker niet vanzelf, maar wel met heel veel plezier van zowel de kersverse atleten, als iedereen die zich daarvoor heeft ingezet. De ervaring die ik bij AV Triathlon heb opgedaan zal ik zeker inzetten om andere clubs te helpen bij het opstarten.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Tijdens mijn werk kom ik kinderen tegen die heel sportief zijn, maar door een beperking moeite hebben met het vinden van een sport. Daarom vind ik RaceRunning zo leuk! Door RaceRunning kunnen kinderen die eerst niet konden sporten, toch lekker meedoen met sport.

In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke, recreatieve sporter. Ik probeer minimaal 2x per week te gaan hardlopen, 1x per week ga ik zwemmen en bij mooi weer maak ik graag een tochtje op mijn racefiets. Wat zou het leuk zijn, als sporten echt voor iedereen zo vanzelfsprekend is!"

Henriëtte is te bereiken via e-mail: h.p.stemerdink@amsterdamumc.nl 

Deel dit artikel!