RaceRunning als side event op grote sportevenementen

Door: RaceRunning team 28 juni 2018

Steeds vaker zien we dat grote sportevenementen een podium bieden voor andere sporten, waaronder RaceRunning. Juist op dit soort evenementen en sportdagen wordt RaceRunning goed gepromoot en kunnen kinderen enthousiast worden voor RaceRunning als atletieksport! RaceRunning is als sport al te gast geweest op vele sportmarkten, sportdagen en evenementen.

Op dinsdag 26 juni was AV de Liemers te gast bij Outdoor Gelderland sport onbeperkt. Leerlingen van het speciaal (basis) onderwijs Lichtenbeek uit Arnhem mochten op de RaceRunner een parcours aflopen.
Tijdens de Nelli CoomanGames op 2 juni konden RaceRunning atleten in Stadskanaal op meerdere afstanden meedoen. Steeds meer weg evenementen maken hun parcours toegankelijk voor RaceRunning atleten, bijvoorbeeld tijdens de Dirk Kuyt Foundation Beach Run op 15 juni!
Binnenkort is RaceRunning Nederland te gast op de Johan Cruyff dag op woensdag 19 september waar verschillende sporten worden aangeboden en iedereen mag meedoen!

Wil je een evenement organiseren, heb je er een georganiseerd en wil je tips over wat er voor nodig is om RaceRunning atleten mee te laten doen, of wil je een RaceRunning activiteit op je event?

Mail dan naar info@racerunning.nl

 

 

Deel dit artikel!