Sponsoring van RaceRunners

Door: RaceRunning team 20 april 2018

RaceRunning is booming, en voor een snel groeiende sport als deze is de aanwezigheid van RaceRunners in verschillende maten op de atletiekvereniging essentieel. Belangrijk, want zonder RaceRunners kunnen atleten niet trainen en ontdekken of dit de juiste sport voor ze is. Helaas zijn RaceRunners duur in aanschaf en hebben verenigingen hier meestal geen budget voor. Daarnaast zijn ze niet altijd op individuele basis te krijgen, kortom RaceRunning is een dure sport!

Gelukkig worden we in de voorzieniging van RaceRunners ondersteund door grote fondsen als NSGK en het Foppefonds die de verenigingen ondersteunen in de aanschaf van RaceRunners. Echter er zijn nog andere manieren om met je vereniging geld te werven voor de aanschaf. Er zijn weer een paar mooie voorbeelden van verenigingen die geld ontvingen voor de aanschaf van nieuwe RaceRunners:

Theo Terhaard van AV Cifla ontving tijdens de NSGK Cup een bijdrage van de Kiwanis groep Nijmegen. De Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, en is overal in het land actief.
> Bekijk hier de foto van Theo Terhaard van AV Cifla, Kiwanis en NSGK.

In Leiden ontving de atletiekvereniging van de stichting Singelloop een bedrag om een RaceRunner te kopen.
> Lees hier het artikel op de site van Leiden Atletiek

In Rotterdam werd door kinderen van een reguliere basisschool geld opgehaald om nieuwe RaceRunners te kopen.
> Bekijk hier de foto van Rotterdam Atletiek en het bedrag dat zij ontvingen van basisschool Blijberg.

AV de Liemers in Zevenaar heeft RaceRunners gekregen van NSGK en het Foppefonds, en van de Johan Cruyff Foundation
> Bekijk hier het FaceBook bericht .

RaceRunning kan ondersteunen en advies geven in de aanvraag van zowel individuele als verenigings aanvragen. De meeste informatie is echter te vinden op onze website. 
> Kijk hier voor alle informatie over het aanvragen van een RaceRunner.

Deel dit artikel!