• 25 februari
  • 25 februari

Onbeperkt Plezier (voor kinderen met een beperking)

Op dinsdag 25 februari is alweer de volgende editie van Onbeperkt Plezier! Een vrolijke ochtend met sportieve en creatieve workshops voor kinderen met een beperking.

Doelgroep
Ben je tussen de 4-16 jaar oud en heb je een lichamelijke of verstandelijke beperking? Koop dan nu je kaartje voor deze sportieve en creatieve ochtend. Er wordt rekening gehouden met alle niveaus. Wij gaan er van uit dat ieder kind (gratis) een ouder of begeleider meeneemt. Twijfel je of deze activiteiten geschikt zijn voor jouw kind? Neem dan gerust contact op met organisatoren Sjamana Wijsmuller of Nienke Smit.

Programma
Tijdens deze editie staan twee workshops op het programma, namelijk Racerunning AV Triathlon en toneel. Uiteraard is er tussendoor ook tijd voor limo en lekkers. Om 10.00 uur verzamelen we in café Bruis op de 4e verdieping in het Eemhuis. Hier vormen we twee groepjes en gaat ieder groepje beide korte workshops volgen.

Onbeperkt Plezier is een samenwerking tussen Buurtsportcoaches Amersfoort van SRO en Kunstbrouwerij van Scholen in de Kunst.

Let op: vooraf aanmelden is noodzakelijk.

 

Locatie

Kunstbrouwerij
Eemplein 75
Amersfoort
Nederland
Deel dit artikel!