• 07 april
  • 07 april

Open dag RaceRunning Leiden Atletiek

Open dag RaceRunning Leiden Atletiek
zaterdag 7 april om 14:00 uur
‘Atletiek is ook voor kinderen met een lichamelijke beperking’, vindt Leiden Atletiek en wil daarom dit voorjaar met RaceRunning beginnen voor jongeren tussen 6 en 20 jaar. Bij RaceRunning loopt of rent de atleet met een driewiel race loopfiets, zonder pedalen, maar wel met een borststeun. De fietsen zijn geschikt voor kinderen, die afhankelijk zijn van een rolstoel, een rollator of heel moeizaam lopen. Met de RaceRunner gaat er een wereld voor ze open.

Op 7 april om 14:00 uur houdt Leiden Atletiek een Open dag. Op de Open dag wordt er een clinic gegeven, waarbij wij worden geholpen door Arnoud Edelman Bos en Ramon Storm. Arnoud is als bewegingsagoog lid van het RaceRunning team vanuit de vakgroep revalidatie van het VUmc, zie www.racerunning.nl. Ramon geeft training aan de RaceRunninggroep bij Rotterdam Atletiek. Allereerst wordt er door de heren uitleg gegeven over RaceRunning en daarna gaan de kinderen actief de atletiekbaan op. Er zullen voldoende RaceRunners in alle maten zijn om uit te proberen.

Voorafgaand aan de Open dag gaat Leiden Atletiek met RaceRunners de scholen langs om in samenwerking met de bewegingsagogen en gymleerkrachten de kinderen alvast met de RaceRunners te laten kennis maken.

Wij hopen veel atleten in spé, ouders of verzorgenden en andere belangstellenden te kunnen ontmoeten. Laat ons even weten als u komt. Heeft u vragen, neem dan contact op met:
Noortje van Kempen, coördinator RaceRunning Leiden Atletiek.
 

M. 06-51884903
E. RaceRunning@Leidenatletiek.nl
W. www.leidenatletiek.nl – www.racerunning.nl – www.nsgk.nl

 

bekijk hier de flyer

 

Locatie

Antonie Duijcklaan 9a
2334 CE Leiden
Nederland