• 22 juni
  • 22 juni

Toertocht voor Aangepast Fietsers

De maand juni staat voor de gemeente en Sportservice Ede in het teken van het NK Wielrennen, wat betekent dat er voor verschillende doelgroepen verschillende fietsactiviteiten georganiseerd worden!
Met deze tocht heeft de gemeente een mooie activiteit voor Racerunners, Handbikers, Trikers, Duofietsers, Alinkers, Ligfietsers, Tandemrijders en andere fietsers die dit op een aangepaste manier doen.

Zaterdag 22 juni om 10.00 start de toertocht vanaf de topsporthal in Ede, de Van der Knaaphal. Er zijn verschillende routes uitgezet:

Wat kun je doen:

  • Er zijn 2 kleine rondes, die zeer geschikt zijn voor Racerunners. Je kunt kiezen tussen 1 km of 3 km.
  • De route van 15 km, in het gebied tussen Ede, Bennekom en Wageningen, is bij uitstek geschikt voor Duofietsers.
  • Daarnaast is er een route van 36 km, voor degene die graag een langere afstand willen afleggen. Deze route gaat deels over het parcours van het NK Wielrennen, die een week later gefietst wordt.

Je mag meedoen met de route die je wilt, en het is ook mogelijk om samen met iemand te komen die met je meefietst. Deelname is gratis! Op de langere routes zijn er enkele punten te vinden voor toiletbezoek en een consumptie. Daarnaast zijn er verschillende mobiele posten op de route, die de tocht in goede banen leiden.

Als je mee wilt doen:

 

Locatie

Van der Knaaphal
Ede
Nederland
Deel dit artikel!